kop


Early Birds

VRIJDAG 12 OKTOBER

Elysée
Christinastraat, 8400 Oostende
Deuren: 21u00 - Aanvang: 22u00
Inkom: vvk €6 (via deze link) - add €8

vvk-punten: Manuscript, Billboard, Compact Center (Oostende), De Zeekameel (Lombarsijde), De Zwerver (Leffinge), Mira (Oostduinkerke)

TEDDIEDRUM
electropop, ...
voor fans van: The Whitest Boy Alive, Empire Of The Sun, Hot Chip, ...


Teddiedrum is het muzikale samenwerkingsverband tussen de twee jeugdvrienden Dijf Sanders en Jason Dousselaere, beiden Bruggelingen en woonachtig in Gent. Jaren geleden zaten ze samen in The Violent Husbands. 'Dreamy without being fluffy' en 'mystical without going all Jim Morrison-esque', zo beschrijven de gesnorde heren zichzelf. Met hun dromerige, zomerse electropop, doldwaze podiumpresence (neem teddie-drum maar letterlijk) en catchy hits 'Miami' en 'Odd Lovers' is dit de gedroomde band om de Elysée namens Jong Oostende te openen.
facebook

BODYSPASM
electro, house, ...
voor fans van: The Subs, Goose, Compuphonic, ...


superlijmBodyspasm zijn de broers Sebastiaan en Pieter Steeno uit Leuven. Hun naam waart al jaren rond in de wandelgangen van de muziekwereld en met hun Afrekening hit ‘Twenty Radios’ lijken ze nu een duidelijke stap voorwaarts te zetten. Onder hun Bodyspasm-alias vuurt het duo extreem dansbare en melodische beats af, voor iedereen met een kloppend hart, verlangend naar een never-ending zomernacht. 

facebook

WINE & COOKIES
electro, drum&bass, pop, ...
voor fans van: Tricky & Tyler, Ed&Kim, 4t4, ...


superlijmSpringlevend Gents vijftal met een onderkoeld gevoel voor popmuziek en een zelfrelativerend wereldbeeld. Evenwichtig geïnjecteerd met catchy riffs, een diepdroge stem en instrumentale deuntjes levert dat prima popsongs op. Of 'bubbegum. slacker. shoegaze. pop', zoals ze het zelf noemen. Hun debuutplaat kwam in februari uit. 

facebook

 

 

 


 

onderkant