kop


Fête d'Hiver


DONDERDAG 22 DECEMBER - Club Terminus

Stationsplein, 8400 Oostende
Deuren: 20u00 / Aanvang: 21u00
Inkom: VVK 10€ / ADD 12€

ONLINE TICKETS --- LOKALE VOORVERKOOP ADDRESSEN

SCHOOL IS COOL
indiepop, folk, ...
voor fans van: Arcade Fire, Beirut, Mumford & Sons, Violent Femmes, ...

School Is Cool uit Berchem won in 2010 Humo's Rock Rally en wist die status met één welgemikte single, 'New Kids In Town' meteen te verzilveren. Opvolger 'In Want Of Something' kondigde meteen de debuutplaat aan. 15 ijzersterke songs werden door Reinhard Vanbergen (Das Pop) zorgvuldig vastgelegd. School Is Cool werd op basis van die eerste single vaak vergeleken met Mumford and Sons. Niet onterecht maar op de plaat horen wij nog veel andere invloeden terug: Pixies, Paul Simon, Kate Bush, Arcade Fire, Vampire Weekend...

Op Leffingeleuren speelden ze al een schitterend openingsconcert op vrijdag in de Concerttent. De volledige show brengen ze op 22 december in Club Terminus.

facebook --- website

CAPE COAST RADIO
indiepop, postrock, lo-fi, experimenteel, duyster, ...
voor fans van: Vampire Weekend, The Notwist, Yeasayer, Pinback, ...

Op 7 november komt de bijzonder aanstekelijke, titelloze debuutplaat van Cape Coast Radio uit. Het is een opgewekt, zomers aandoend plaatje dat ons zal helpen de lange winter door te komen. De plaat is het geesteskind van Nick Berkvens (ex-Transit) en de broers Wouter and Lode Vlaeminck (tomàn). Die laatsten maken geen deel uit van de liveband, maar in de zeskoppige all-star band vinden we wel leden van Isbells, Marble Sounds and Sleepingdog.

facebook --- myspace


onderkant