kop

Instant Karma


 

Zaterdag 8 april staat Oostende op zijn kop door een combinatie van drie verschillende muzikale events.

Centraal staat Instant Karma dat ook dit jaar zijn weg vond naar fuifzaal Elysée, waar Brihang, Pomrad, Faisal en de Oostende broers van The Brown Collectiv op het programma staan. In duik in de wondere wereld van hedendaagse hiphop en allerlei aanverwante underground muziekjes.

Maar we starten al om 14u met de Ostend Music Fair. We beginnen met een platenbeurs in Entrepot, Lafayette en Copador. Overdag zijn er concerten in ’t Manuscript (Mattias De Craene III, Vagina’s What Else?) en op straat (Trashbeatz).

In de Copador en Lafayette zijn er een pak DJ’s aan het werk. In Copador verzorgt Kamp Noord de line-up met overwegend jong Oostendse DJ’s, in Lafayette zien we vinyl-only DJ-sets van Dj Bam Bam, DJ Iron en Mo Disko (Mo & Benoelie, The Glimmers). Daarnaast verzorgen we ook nog eens twee concerten op het Achturenplein naar aanleiding van de opening van The Crystal Ship. Daar staan Big Whoop en Manngold op het programma.

Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk behalve die in de Elysée waar je 5 euro betaald in VVK, 7 ADD en 3 euro voor Oostendse jongeren die in het bezit zijn van een ENTREE-pas.


----------------------------------------------------


Net als bij Karma Hotel kunnen Jong Oostendenaren van 16 t.e.m. 25 jaar korting krijgen bij aankoop van een ticket voor Instant Karma. Je moet dan wel in het bezit zijn van een ENTREEPAS. Tickets aan voordeeltarief kan je kopen via online VVK


---------------------------------------------------

Alle info vind je op www.instantkarma.be

 

onderkant